2016-01-21 Radionytt.no: Halve befolkningen mangler DAB hjemme

Det er litt pussig at andre, f.eks. RadioAssistant.com, i sitt refererat av den samme undersøkelsen som det her refereres til, forteller at 60% av husstandene har DAB-radio, mens det her hevdes at 53% har det – og overskriften reduserer det ytterligere til ‘halvparten’ (altså 50%) samt bruker minus-ord som ‘mangler DAB’ i ingressen og skriver at det er ‘enda verre’ i bilen.

Men så er det redaktør og journalist på lokalradio.no, Kyrre Dahl, som står bak denne artikkelen.

Kanskje litt overraskende (i hvert fall for meg): 20% av bilene mangler (for å bruke samme formulering…) FM-radio – det er langt mer enn jeg forventet. Og at 21% av husstandene mangler FM-radio. Det siste overrasker faktisk mindre: Jeg vil anta at en stor andel av de som er uten FM-radio er unge mennesker som benytter nettradio eller TV. Hvis man skal ha en bil uten radio installert (og hvis den har radio, har den FM), trodde jeg det nærmest krevde spesialbestilling, at biler like selvsagt har radio som de har kupélys.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *